we bouwen uw project

We stellen een bouwteam op.

Tijd voor interieurbouw… Idee-m werkt samen met betrouwbare en vakbekwame aannemers en vakmensen om uw project te realiseren!  Door de jaren heen selecteerden we enkel de beste uitvoerders om aan uw project te werken. Vloerders en schilders, meubelmakers en loodgieters…

We maken een accurate planning.

De voorbereiding is het halve werk! Dus staat een goede (en realistische) planning garant voor een zorgeloos traject. Eenmaal onze trein is vertrokken, houden we hem graag op de rails en loodsen uw project tot de eindbestemming.

We starten met bouwen.

Alle hens aan dek! Uw bouwteam staat in de vroege uurtjes op het appèl en krijgt alle instructies van ons om te kunnen starten. Plannen worden overlopen, knelpunten worden nu reeds aangehaald.

We behalen resultaat.

Door voortdurend de ‘vinger aan de pols’ te houden, ziet u stapsgewijs uw droominterieur vorm krijgen.

We coördineren en sturen het bouwproces.

U ziet ons op de meest onverwachte en vreemde uren verschijnen op de werf. Voortdurend zijn we bezig met de coördinatie van alle aannemers en vakmensen. We sturen bij waar nodig en durven ook wel eens ‘potten te breken’ als het erom gaat… Streng, maar steeds rechtvaardig!

We blijven kwaliteit garanderen.

Onze Klant is Koning en de lat ligt hoog.  Alleen door het beste resultaat na te streven zal u als tevreden klant een nieuwe ‘Ambassadeur’ worden van onze service.

De ‘deadline’ is heilig.

Een goede voorbereiding, een goed team, een prima communicatie… Dé ingrediënten voor een vlot verloop van uw project. Dé garantie om de vooropgestelde einddatum te halen en uw budget onder controle te houden.
We realiseren deze fase voor u aan een vast tarief.  Vraag hier een offerte aan!
  >> terug naar Wat & Hoe?
MENU