FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van onze meest gestelde vragen. Hopelijk kunnen we u hier al een antwoord geven op je meest dringende vragen.

Q: wat doet u indien we ons niet kunnen vinden in de ontwerpen die u voorstelt?

A: Deze drempel hoeft u helemaal niet te overwinnen, omdat we de unieke garantie geven dat u NUL EURO betaalt indien we de bal volledig mis slaan!  U engageert ons dus steeds met het geruste gevoel dat u ontroerd zal zijn…

Q: Weten we vooraf hoeveel uw diensten als Interieurarchitect zullen kosten?

A: we hanteren geen traditionele ereloonschalen, maar stellen vooraf een correcte offerte op voor het werk dat we zullen verrichten. Vanaf de start weet u wat we waard zijn…

Q: Is werken met een Interieurarchitect duur?

A: De prijs die we vragen zal natuurlijk afhankelijk zijn van hoeveel tijd en werk we nodig hebben u te begeleiden. Achteraf gezien getuigen onze klanten dat we onze eigen ‘kost’ steeds ruimschoots hebben terugverdiend door de juiste keuzes te hebben gemaakt en door in contact te worden gebracht met de  bekwaamste uitvoerders.

Q: Heeft u aannemers die de werken voor ons kunnen uitvoeren?

A: Ja, door de jaren heen konden we een selectie maken van vakbekwame en eerlijke aannemers die we graag voorstellen uw project uit te voeren. Het is echter nooit een verplichting om met deze mensen samen te werken. Vaak heeft u zelf wel een goede ervaring met iemand… en die willen wij ook wel graag leren kennen…

Q: Is het ook mogelijk enkel een advies en/of plan te maken, zodat we zelf de werken kunnen uitvoeren.

A: ja! Onze plannen zijn zeer overzichtelijk, compleet en vooral in 3D, zodat het zelfs voor iemand met een minder goed ruimtelijk inzicht begrijpbaar is. Ook verlichtingsplannen, elektriciteitsplannen en sanitaire leidingen worden aangeduid op de plannen.

Q: Werkt u enkel in Limburg?

A: We werken over heel België, Nederland en de Euregio.

Q: Doet u ook nieuwbouw of enkel renovatieprojecten?

A: Zowel nieuwbouw als renovatieprojecten komen aan bod. Voor nieuwbouw is het zelfs raadzaam zo vroeg mogelijk een samenwerking aan te gaan. Zo kunnen we toezien dat verlichting, stroompunten en sanitair meteen juist worden opgenomen in de uitvoering van uw project.

Q: Ontwerpt u in één bepaalde stijl?

A: We beheersen alle stijlen, van minimalistisch, over modern tot landelijk en gaan eerst goed naar uw ideeën en wensen luisteren, om zo een ontwerp te kunnen opstellen dat bij ‘u’ past.

Q: Is een eerste afspraak vrijblijvend?

A: Ja! Een eerste afspraak is kosteloos en vrijblijvend. We vinden het zelf heel belangrijk u te leren kennen en te weten te komen wat u verwacht. Tijdens een eerste afspraak laten we u kennis maken met de werkwijze en laten talrijke voorbeelden zien.
 Vraag hier een offerte aan!
MENU