BR_41
BR_40
BR_39
BR_38
BR_35
BR_34
BR_32
BR_31
BR_30
BR_26
keukens op maat
BR_18
BR_16
BR_12
BR_11
BR_10
BR_7
BR_6
BR_5
BR_1

renovatie woning br maaseik – limburg

Interieurarchitect in Maaseik.  Verbouwing en renovatie van een woning

Interieurarchitect in Maaseik. Vanuit de vraag de woonruimte te verruimen door het integreren van het bestaande afgesloten bureel, werd de totale woonorganisatie in vraag gesteld… Een nieuw woonprogramma, volledig afgestemd op de huidige noden van de bewoners ontstond. De renovatie biedt deze jaren ’80 woning een verrassende twist. In de achtergevel creëerden we meer openheid en lichtinval. De toegang tot de leefruimte werd verplaatst en een efficiënte touch-down werkplek is op een huiselijke manier geïntegreerd. De keuken en zithoek
staan via een nieuwe patio in direct contact tot de tuin. De schuivende Decoslides die in de patio werden verwerkt, filteren het zonlicht op zomerse dagen.
Het verbouwen werd zodanig georganiseerd dat de bestaande vloeren konden behouden worden. In plaats hiervan werd een hightech keramische tegel van slechts 3 mm verwerkt en over de bestaande tegel geplaatst.
Het maatwerkmeubilair werd vervaardigd uit HPL van Resopal, in combinatie met kwartscomposiet van Diresco.
In het verlichtingsontwerp is gekozen voor Kreon technologie. De drie elementaire lichtlagen (algemene verlichting, accentverlichting en indirecte verlichting) vloeien in elkaar over. Op elke moment van de dag kan de sfeer worden aangepast.
Voor het los meubilair kozen we een salonopstelling van Indera, gecombineerd met de ‘Repos’ lounger van Vitra. De ‘Plastic armchair’ van Eames bevolkt de lange tafel…
Het geheel baadt in een sober kleurenpalet met enkele kiezelgrijs en gebrande pepper tinten.

Lees hier onze referenties!

Vraag hier een offerte aan!

Van het hele verbouwingsproces is eveneens een video beschikbaar via:
http://youtu.be/oQtXXrCG_yE

    MENU