Enkele basisdiensten | prijs van Interieurarchitect

EVEN EEN ‘OUT OF THE BOX’ IDEE NODIG?

Woning ‘make-over’ sessie €185,-: Tijdens deze sessie (2,5 uur) nestelen we ons bij je thuis en geven antwoord op al je interieurdilemma’s. Ter plaatse kunnen we zelfs een schetsontwerp opstellen, waardoor je woning er straks een geheel andere look op na houdt. We zoeken naar de beste opstelling voor zithoek, TV meubel etc… We geven kleur en materiaaladvies. Aan de hand van stalen en kleurenwaaiers helpen we je in één slag af van al die twijfel en weet je meteen weer welke richting het uit moet.
Maak een afspraak!
Ontwerp ‘droomkeuken’ €680,-: intake gesprek aan huis. 3D ontwerp. Moodboard en colourboard. Voorstel materialen en verlichting.
Maak een afspraak!
Ontwerp ‘droomliving’ €680,-: intake gesprek aan huis. 3D ontwerp. Moodboard en colourboard. Voorstel materialen en verlichting. Voorstel los meubilair, aankleding en accessoires.
Maak een afspraak!
Ontwerp ‘droom badkamer’ €750,-: intake gesprek aan huis. 3D ontwerp. Moodboard en colourboard. Voorstel materialen en verlichting. Voorstel sanitaire onderdelen en accessoires.
Maak een afspraak!
Ontwerp ‘ZEN office’ €680,-: intake gesprek aan huis. 3D ontwerp. Moodboard en colourboard. Voorstel materialen en verlichting. Voorstellen ergonomie en bureelmeubilair.
Maak een afspraak!
Kleuradvies: €95,-: Afgestemd op je al bestaand interieur en de sfeer die je wilt bepalen, geven we een waardevol kleuradvies. Je krijgt de juiste accenten mee en kan met een gerust hart kleur gaan bekennen. •€60,- payback in de vorm van waardebon COLORA.
Maak een afspraak!
Online interieuradvies: 68,-: Stuur je vraag, probleem of wens naar ons door en ontvang binnen 48 uur een gepersonaliseerd interieuradvies. Hoe? Maak enkele foto’s van de ruimte en neem de basismaten (Lengte x Breedte x Hoogte). Omschrijf zo precies mogelijk je vraag… en stuur ons alles door. Afrekenen doe je ‘vooraf’ in de shopmodule. Binnen 48 uur ontvang je een gepersonaliseerd interieuradvies toegestuurd. Het advies omvat enkele ‘dos and don’ts’ en afhankelijk van de omvang, krijg je zelfs nog een 3D erbij. Ga eerst naar de afrekenmodule (veilig). Daarna ontvang je een instructiemail.

3D service voor bouwers, immokantoren en professionals

MOOIE 3D BEELDEN VAN JE WONING. Ben je als immokantoor, schrijnwerker of interieurbedrijf geïnteresseerd in mooie 3D beelden van je projecten? Dan ondersteunen we u graag in de ontwikkeling van mooie ‘plaatjes’. Onze 3D services zijn er voor u! Zowel uw ideeën als de onze kunnen we mooi visualiseren in een verkoopbaar beeld. En een mooi beeld, spreekt zoveel meer aan bij uw klant dan de saaie offerte… Wedden dat de prijs snel uit het oog wordt verloren, maar het beeld al tot dromen aanzet… Als immokantoor kunnen we voor u uw projecten in ontwikkeling aantrekkelijk voorstellen, zodat u ze straks in een mooie folder kan gebruiken en u commerciëel sterker staat dan uw concurrenten. Maar ook dat moeilijk verkoopbaar pand zullen we op de meest attractieve manier sterk maken. Soms zien potentiële kopers de mogelijkheden er niet van en kunnen onze service de deuren openen. Maar ook voor een particuliere bouwer of verbouwer, (waarvan de Architect niet de tijd heeft om een 3D beeld of 3D omgeving te ontwikkelen), kunnen onze 3D services helpen om een beter beeld van het project te geven. Bekijk zeker enkele 3D beelden en animaties in ons portfolio om een idee te krijgen over hoe ook uw project in drie dimensies kan worden uitgewerkt.
Vraag hier een offerte aan!

Homestaging of vastgoedstyling

Hoe kunnen we de marktwaarde van een vastgoed optimaal in de kijker zetten? Waardoor valt jouw woning in de smaak bij een koper, en hoe bereik je dit… Het zijn vaak de details die een potentiële koper de ‘klik’ geeft om echt interesse te tonen in een pand. We geven je hiervoor tips en advies die je straks meer geld opleveren. Via onderstaande formules kunnen we te werk gaan: Home Staging basis €280,-.: We overlopen uw woning en bekijken we hoe u deze beter kan presenteren. We gaan na hoe we elke ruimte kunnen verbeteren en waardoor we de sterke punten extra kunnen accentueren. We maken een gedetailleerd verslag op van alle te nemen acties, aangevuld met schetsen. We gaan aan de slag met uw bestaande meubelen en accessoires en creëren de best mogelijke presentatie. Ondertussen overladen we u met tips en adviezen.De presentatie van uw woning is tenslotte niet enkel een binnengebeuren en we begeleiden u ook in het restylen van de buitenkant en de groenafwerking.
Maak een afspraak!
Home Staging Totaal (volgens offerte): met dit pakket gaan we nog een versnelling hoger! U krijgt bovenop de ‘hands on’ restyling een totale begeleiding in het verkoopbaar maken van uw woning. We bespreken samen het budget dat u wenst te spenderen om uw woning helemaal te restylen.Dit kan inhouden dat we enkele renovatiewerken en verfraaiingen voorstellen en dat u ons een ‘shopping-budget’ geeft waarmee we accessoires e.d. aanschaffen. Dit pakket wordt aangeboden volgens offerte.
Vraag hier een offerte aan!
Inrichten kijkwoning(volgens offerte): als bouwpromotor of immo professional moet u uw potentiële klanten kunnen begeesteren en warm maken voor uw vastgoedaanbod. Een mooi en sfeervolle kijkwoning of loft scoort zonder twijfel beter dan een lege witte doos… Een klant droomt sneller weg wanneer hij de mogelijkheden van het vastgoed ziet en meteen wordt ondergedompeld in een warme sfeer. Om u als vastgoed specialist hierin te begeleiden stellen we een maatwerk voorstel op. Van ontwerp tot de gedekte tafel bieden we oplossingen.
Vraag hier een offerte aan!

Personal shopping

Personal Shopping Assistant €450,-: Wil je graag toetsen of je aankopen ook zullen passen bij je huidige stijl? Wil je een technisch bekwaam, kritische partner aan je zijde tijdens je bezoek aan een keukenfirma?
Maak een afspraak!
terug naar Wat & Hoe?
MENU