Workshop

MINDFULNESS IN JE INTERIEUR.

→ Over de inhoud?
We moeten rennen, springen, duiken, vallen en weer opstaan… Ons jachtige bestaan is de keerzijde van deze hyper technologische tijd. Dan wil je graag rust vinden in een interieur waar overbodige prikkels worden vermeden…

Deze workshop is volledig gericht op het ‘in balans’ brengen van je interieur. Een balans waardoor je uiteindelijk ook evenwicht vindt in je leven. Je leert nieuwe inzichten te verwerven in het ‘ordenen’ van jouw kleine universum en je interieur opnieuw rust te laten uitstralen. Ook praktische tips en een DIY-aanpak stellen je straks in staat om opnieuw alles een plaats te geven. We gaan in op het aspect ‘kleur’ in een interieur, want kleuren bepalen in grote mate hoe je je voelt of hoe je geprikkeld wordt. Foute kleurencombinaties laten je innerlijke trein ontsporen, terwijl een juist kleurengebruik gezonde frequenties op jou af sturen.

→ Voor wie zijn de workshops bedoeld?
Voor 
iedereen die opnieuw tot zichzelf wil komen en thuis rust zoekt. Als je vaststelt dat jouw interieur je niet langer meer dat ‘nest’ gevoel geeft en je ‘s ochtends met half opgeladen batterijen opnieuw aan een drukke dag begint.

Je voordeel?
De workshop wordt georganiseerd in kleine en besloten groepen (ca 10 personen). Zo kunnen we u optimaal begeleiden tijdens de sessie.
Na het volgen van de workshop kun je meteen een plan van aanpak opstellen en je interieur opnieuw in balans brengen. Je zult je energieker gaan voelen en bewuster worden van hoe jouw interieur een rol speelt in je welbehagen. 

→ Over de workshop tutor…
Dario Medaer, Master in de Interieurarchitectuur deed jaren ervaring op in zijn vakdomein. Hij leert u hoe u op een ‘atypische’ wijze uw interieur kan vormgeven. Als docent Interieurvormgeving weet hij concreet kennis en inzichten over te brengen en cursisten enthousiast te maken.

Wat is inbegrepen?
Koffie, koekjes en de Wifi.
Een 'goodiebag' met allerhande tools, zoals kleurwaaiers en basismateriaal om te experimenteren is inbegrepen.

→ Over de locaties?
Genk: precieze locatie wordt later nog bevestigd.

→ Prijs?
€68.
10% korting bij inschrijving vóór 31/01/2019.

Voorbehoud!
We behouden het recht de workshops te annuleren indien er onvoldoende inschrijvingen worden genoteerd

Inschrijven!

 

terug naar Wat & Hoe?