SPINDL JorisSPINDL Joris

SPINDL JORIS

(1 klantbeoordeling)

336409 incl. BTW

Bestellen in een webshop niet zo leuk? Geef ons een berichtje en we nemen contact.

Beschrijving

SPINDL JORIS

Meer bewegen met SPINDL Joris, hoe dan?
Een gezonde mix van zitten, staan en bewegen gedurende de dag: daarmee zit je goed. Al ga je maar eens per 20 minuten een minuut met je gewicht op een been staan, dan heeft dat al een positief effect. En maak het jezelf iets minder comfortabel. Leg je telefoon bijvoorbeeld wat verder weg, parkeer je auto niet te dicht bij huis of werk, vergader al wandelend. Probeer meer beweging in kleine stapjes in het dagelijks leven te integreren. Dat is goed te doen. Feit blijft echter wel dat in steeds meer beroepen de aard van het werk medewerkers dwingt tot urenlang achtereen zitten. Flexibel werken kan deze tendens versterken als de werktijd thuis vooral of zelfs uitsluitend zittend achter een beeldscherm wordt doorgebracht. En als je zit, beweeg je niet. Nauwelijks in elk geval. Maar wél als je zit op een dynamische stoel. Niet zo’n stoel waar je acrobatische toeren mee uit moet halen, ook geen fitnessbal waar je je een nogal ongemakkelijk op voelt of een stoel die een vermogen kost. Nee, de SPINDL Joris! Een mooie bureaustoel, voor een prima prijs, die er gewoon uitziet als een bureaustoel. Die met je meebeweegt en die je fit houdt, terwijl je zit.

Hoe werkt de SPINDLE Joris?

Eigenlijk heel simpel. De SPINDL Joris zorgt ervoor dat je dynamisch zit. De constructie onder de zitting – van hoogwaardige Duitse techniek – dwingt je in een actievere houding te zitten. Zonder jezelf in bochten te wringen, corrigeer je je houding met je bekken en benen.

Het is fitness op je werk!

Met minimale bewegingen behaal je groot effect. Want je wervels staan door een klein beetje beweging niet meer onder een statische druk. Met als resultaat? Minder lichamelijke klachten, meer concentratie en een hogere productiviteit. De Joris is bovendien snel en simpel in gebruik te nemen. Hij is gewichtsafhankelijk in te stellen, de hellingshoek is te verkleinen en mocht je echt even geen behoefte hebben aan beweging?Dan kun je het actieve gedeelte vergrendelen zodat hij functioneert als een gewone bureaustoel. Omdat de SPINDL Joris zo eenvoudig instelbaar is, is hij ook perfect inzetbaar op flexwerkplekken. Belangrijk, aangezien medewerkers makkelijk van plek wisselen en daarbij weinig aandacht besteden aan het goed instellen van hun werkplek. Dat gaat bij de SPINDL joris bijna vanzelf. Met een paar stappen zit je goed en verantwoord. Oké, je moet misschien even wennen aan deze nieuwe manier van zitten. Je zult wellicht zelfs wat spierpijn ervaren. Je gebruikt namelijk ineens spieren die je normaal gesproken in de sportschool zou trainen. Terwijl je alleen maar zit. Zo houdt SPINDL Joris je fit tijdens kantooruren. En daarna. Want als je actiever bent op je werk, dan ben je dat thuis ook. Dus geef je lijf wat het nodig heeft: actie. Uit eigen beweging en met een steuntje in de rug van Spindl.

Bij dit product is een gratis  advies ergonomie inbegrepen!

Ontdek hoe SPINDL Joris voor jou werkt hier!

Bekijk de kleuren voor je bekleding hier!

>>>terug naar overzicht

Extra informatie

bekleding

kunstleder (keuze uit 30 kleuren) 8 weken levertijd!, kunstleder ZWART, polyurethaan ZWART, standaard OASIS 9111 zwart (snellevering 1 week), stof OASIS (keuze uit 74 kleuren) 8 weken levertijd!

onderstel

aluminium gepolijst, kunststof zwart

leveringstijd

meer info nodig?

shop@medaer.be, whatsapp 0496879416

1 beoordeling voor SPINDL JORIS

  1. Robby

    het is in het begin wennen eraan maar ik vind het echt een verbetering. heel tevreden van deze keuze. een aanrader vind ik.

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…