Kindertafeltje KAAT NO° 01Kindertafeltje KAAT NO° 01

Kindertafeltje ‘KAAT NO° 01’

720 incl. BTW

Kindertafeltje ‘KAAT NO° 01’ speelt in op het onvermijdelijke…. je kan het leukste tafeltje voor je kid aanschaffen… uiteindelijk beslissen kinderen om buiten de lijntjes te kleuren… ‘KAAT NO° 01’ is gelakt met een WHITEBOARD lak, waardoor je net als een traditioneel whiteboard de viltstift makkelijk afveegt.

3D VIEWER

VR VIEWER (enkel via je smartphone)

Artikelnummer: KA/MSM Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Tafeltje voor kinderen: KAAT NO°01

Kindertafeltje KAAT NO° 01 speelt in op het onvermijdelijke…. je kan het leukste tafeltje voor je kid aanschaffen… uiteindelijk beslissen kinderen om buiten de lijntjes te kleuren… KAAT NO° 01 is gelakt met een WHITEBOARD lak, waardoor je net als een traditioneel whiteboard de viltstift makkelijk afveegt. Dus geen zorgen meer dat het tafeltje vuil en beschreven geraakt. Eén van de vier tafelpoten staat scheef en is voorzien van viltstiftgaten. De viltstiften hebben dus meteen een plaats en slingeren niet meer rond. Verkrijgbaar in 6 kleurvariaties die zijn afgestemd op het bijpassende stoeltje ‘Panton junior’ van Vitra. Andere kleurvariaties zijn tevens op aanvraag mogelijk.

MATERIAAL: gelakte MDF.

Verkrijgbaar in 6 kleurvariaties: wit/lichtroze, wit/lichtblauw, wit/mandarijn, wit/klassiek rood, wit/dark lime, wit/wit!!!

Voor een prijsopgave afwijkend van de bestaande kleurvariaties,  kan een raadgever u begeleiden… op deze manier stellen we voor u de perfecte tafel samen. Stuur een mail voor een afspraak.

Stalen zien? Ook dat kan!!! vraag vrijblijvend onze ‘IDEE-M colour & wood selection’ stalenpakket aan…

LET OP: de opgegeven prijzen zijn enkel voor Kindertafeltje KAAT NO° 01. De afgebeelde stoel ‘Panton junior’ is afzonderlijk verkrijgbaar!

 

>>>terug naar overzicht

 

Extra informatie

Gewicht23 kg
Afmetingen70 × 70 × 60 cm
kleur 'KAAT no°01'

, , , , ,

leveringstijd

meer info nodig?

shop@medaer.be, whatsapp 0496879416

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kindertafeltje ‘KAAT NO° 01’” te beoordelen