Home Staging

Wie een woning verkoopt heeft er veel baat aan deze zo attractief mogelijk aan potentiële kopers voor te stellen.  Het gaat deze keer niet zozeer over wat ‘jij’ als bewoner mooi en sfeervol vindt, maar hoe we de marktwaarde optimaal in de kijker kunnen zetten.  Waardoor valt jouw woning in de smaak bij een koper, en hoe bereik je dit…  Het zijn vaak de details die een potentiële koper de ‘klik’ geeft om echt interesse te tonen in een pand. We geven je hiervoor tips en advies die je straks meer geld opleveren. Via onderstaande formules kunnen we te werk gaan:

  • ‘hands on’ restyling: tijdens de sessie overlopen we uw woning en bekijken we hoe u deze beter kan presenteren.  We gaan na hoe we elke ruimte kunnen verbeteren en waardoor we de sterke punten extra kunnen accentueren. We maken een gedetailleerd verslag op van alle te nemen acties, aangevuld met schetsen.  We gaan aan de slag met uw bestaande meubelen en accessoires en creëren de best mogelijke presentatie.  Ondertussen overladen we u met tips en adviezen.  De presentatie van uw woning is tenslotte niet enkel een binnengebeuren en we begeleiden u ook in het restylen van de buitenkant en de groenafwerking.  Deze sessie  bedraagt €280,-.*
  • ‘totale restyling’: met dit pakket gaan we nog een versnelling hoger!  U krijgt bovenop de ‘hands on’ restyling een totale begeleiding in het verkoopbaar maken van uw woning.  We bespreken samen het budget dat u wenst te spenderen om uw woning helemaal te restylen. Dit kan inhouden dat we enkele renovatiewerken en verfraaiingen voorstellen en dat u ons een ‘shopping-budget’ geeft waarmee we accessoires e.d. aanschaffen. Deze sessie wordt aangeboden volgens offerte.
  • ‘inrichten kijkwoning’: als bouwpromotor of immo professional moet u uw potentiële klanten kunnen begeesteren en warm maken voor uw vastgoedaanbod. Een mooi en sfeervolle kijkwoning of loft scoort zonder twijfel beter dan een lege witte doos… Een klant droomt sneller weg wanneer hij de mogelijkheden van het vastgoed ziet en meteen wordt ondergedompeld in een warme sfeer.  Om u als vastgoed specialist hierin te begeleiden stellen we een maatwerk voorstel op.  Van ontwerp tot de gedekte tafel bieden we oplossingen.  Deze dienst wordt aangeboden volgens offerte.(*prijzen exclusief 21% BTW provincie Limburg. Tarief op aanvraag buiten de provinciegrenzen)

>> terug naar Diensten